В среда на радост и любов,  детето в “Дъга” – Пловдив учи, играе и твори.  При нас са деца от 1 до 4 клас и предучилищна гупа . Сградата е с денонощна жива охрана за спокойствие и сигурност на вас и вашите деца!

С какво сме по-различни от останалите занимални? Нашите деца са деца на новото време и технологиите. Ето защо, ние искаме да  учим и развиваме детския ум чрез любимия им таблет или телефон. Най- новата иновация, която тепърва навлиза в училище е обучението чрез офис 365, одобрен  от МОН.  Това което успяват учениците е да подобряват резултатите и критичното си мислене чрез иновативни образователни процеси, методи на преподаване, училищно лидерство и учебни програми. Решават онлайн тестове, могат сами да създават такива и отговарят на предизвикателства.

“Дъга” – Пловдив организира дейността си под формата на интерактивни методи, целодневна и полудневна Лятна занималня, специализирани творчески кръжоци,  и инициативи сред природата, както и специални социални проекти, които са част от програмата и преживяванията на децата.

Съчетаваме традиционните методи с новаторски подход като учене чрез преживяване, интерактивни тестове, творчески работилници, театрални ателиета, развиване на добродетели и екологично съзнание,  психологически тренинги и занимания сред природата.

В “Дъга”- Пловдив  детето е уникална личност.   Създаваме условия за цялостното и хармонично развитие – интелектуално, емоционално, физическо, социално.  Заедно с родителите се грижим индивидуалността на детето да се прояви по най-добрия възможен начин.